Bedrijf uitgelicht: MM Nieuwbouw en Verbouwing

In het bedrijfsverzamelgebouw Hulsterpoort zijn allerlei verschillende soorten bedrijven te vinden. Een van deze bedrijven is MM Nieuwbouw en Verbouwing. Geen particuliere verbouwing of nieuwbouwproject is hen te groot óf te klein. Het team van Martin Mannaert staat met veel enthousiasme voor u klaar!

‘Bij MM Nieuwbouw en Verbouwing focussen we ons vooral op nieuwbouw,’ begint oprichter Martin Mannaert. ‘Vanuit onze klanten was hier veel vraag naar, dus dat is zo gegroeid. In 2015 ben ik begonnen en inmiddels hebben we al heel wat projecten op mogen leveren. Afgelopen jaar hebben we, samen met onze partners, 14 woningen gebouwd en ook dit jaar staan er weer flink wat op de planning. Van nieuwbouw gaat mijn hart sneller kloppen, dat vind ik echt het leukste. De werkmannen vinden dat trouwens ook!

Het voelt alsof we meer collega’s hebben

Op dit moment heeft MM Nieuwbouw en Verbouwing 7 werkmannen vast in dienst. Deze mensen zijn voor het grootste gedeelte van de tijd op de bouw te vinden. Zelf zit ik met mijn assistente en administratief medewerkster Annick én met projectleider Ricardo op kantoor in Hulsterpoort. Ricardo en ikzelf zijn ook vaak op de bouw te vinden, dus voor Annick is het extra leuk dat we nu in Hulsterpoort zitten. Het voelt alsof we hier volop collega’s hebben, dit door de andere bedrijven die hier gevestigd zijn. Het is leuk dat je de mogelijkheid hebt om samen te lunchen of even gezellig een praatje te maken bij het koffieapparaat.

Bereikbaarheid en professioneel karakter

Voorheen had ik een kantoor aan huis met twee werkplekken. Ik was al een tijdje op zoek naar een bedrijfsruimte, want thuis stopte het werk nooit. Het bedrijfsverzamelgebouw Hulsterpoort kwam op mijn pad en dat paste precies binnen het plaatje dat ik voor me had. Hoe dat plaatje eruitzag? Dat het kantoor makkelijk bereikbaar is, zowel voor onszelf als voor klanten, en waar je voor de deur kunt parkeren. Maar ook de uitstraling en het professionele karakter van het pand speelden een grote rol. We hebben hier een fijne gezamenlijke en multifunctionele ruimte en een aparte vergaderruimte, daar maken we wekelijks gebruik van. Ik was gelijk overtuigd toen ik Hulsterpoort binnenkwam, maar ook onze klanten en partners reageren positief verrast en enthousiast als ze hierboven komen. Daarbij zijn ze thuis ook heel blij met mijn keuze voor Hulsterpoort. Als ik hier ’s avonds de deur dicht trek, dan ben ik klaar met werken. Dat was voorheen wel anders!’

Rondleiding?

Nieuwsgierig naar MM Nieuwbouw en Verbouwing? Neem eens een kijkje op hun website. Of bent u benieuwd of het bedrijfsverzamelgebouw Hulsterpoort iets voor u en uw bedrijf is? Er zijn nog twee kantoorruimtes beschikbaar. U bent van harte welkom om sfeer te komen proeven en een kijkje te nemen! We geven u graag een rondleiding.

Neem contact op >>