Dit heeft Hulsterpoort te bieden

Gratis parkeren

Hulsterpoort is perfect bereikbaar en aan parkeerruimte heeft u geen gebrek. Door de vele parkeervakken voor de deur, kunnen u én uw bezoekers uw auto altijd gratis kwijt. 

Gezamenlijke keuken

Naast een centrale ontvangsruimte beschikt de Hulsterpoort over een gezamenlijke keuken.  De keuken bevindt zich aan het einde van de centrale hal.

Vergaderruimte

Is uw kantoorruimte net te klein om te vergaderen met een groep? Of wilt u uw collega’s niet storen? Dan is de gezamenlijke vergaderruimte een ideale oplossing.

Ontvangstruimte en centrale hal

Op een professionele manier kunt u uw klanten of relaties ontvangen in de gezamenlijke ontvangstruimte. U kunt ze alvast voorzien van een goede kop koffie. Bent u nog in gesprek? Dan is het ook een prima wachtruimte. Het is geen straf om even te moeten wachten in deze inspirerende ruimte.


De centrale hal is ook een ontmoetingsplaats. Een plek waar u als ondernemers elkaar treft. Gewoon even een kop koffie drinken, weg uit de hectiek van de dag. Even met elkaar bijpraten. Of even de laptop erbij om op een andere plek te werken dan op kantoor. Het kan!


Wist u dat goede koffie op het werk medewerkers en klanten motiveert en inspireert? Hulsterpoort beschikt over een uitstekende Nespresso koffiemachine en is voorzien van een Quooker kokendwaterkraan.